OVER MIJ

 

 

NICOLE BOSCH // FOTOGRAAF

NICOLE BOSCH // FOTOGRAAF

Al ruim 13 jaar ben ik met enorm veel plezier werkzaam als professioneel fotograaf.
Ik maak pure, persoonlijke foto’s die een weerspiegeling zijn van het moment zoals het was. Geen standaard, geposeerde foto’s, maar een uniek en persoonlijk beeldverslag. Foto’s van het leven, voor het leven.

Ik ben getrouwd met Alexander en samen hebben wij twee prachtige dochters, Sylke en Amarens. Sinds ik moeder ben, hecht ik nog meer waarde aan de foto’s die ik maak. Al zoveel mijlpalen die we samen met ze hebben mogen beleven. Die eerste lach, hapjes, stapjes, tandjes. Verjaardagen, samen naar het strand, op ontdekkingstocht in het bos, zwemles, op vakantie op weg naar het avontuur…Hoe fijn en bijzonder is het om al die grote en kleine momenten weer opnieuw voor de geest te kunnen halen. Ze weer te kunnen ‘voelen’.

Ik beleef enorm veel plezier aan het vastleggen van het dagelijkse leven. Het leven fotograferen zoals het echt is. Pure, waardevolle foto’s die je weer even terugbrengen naar dat moment. Want zo sta je te juigen bij het eerste fruithapje dat je baby eet en zo sta je de broodtrommel te vullen voor de eerste schooldag. De tijd vliegt en mede dankzij foto’s blijven die herinneringen en momenten levend.

Kortom: Echte foto’s, Echte momenten, 100% jullie.

MY LIFE IN □ SQUARES

 

 

 

7

Follow Me